Nyheter

Inbjudan till workshop om ny avfallsplan

Var med och skapa framtidens avfallshantering

Läs mer

Möt författaren bakom boken Svinnlandet

Författaren Andreas Jakobsson har skrivit boken Svinnlandet. En resa genom en värld av slöseri - och hur den gav honom ett liv i överflöd.

Läs mer

Begränsade öppettider på Kiruna ÅVC under påsken

Under påskhelgen 2018 har Kiruna avfallsanläggning och Kiruna återvinningscentral begränsade öppettider de dagar som inte är röda.

Läs mer

Påsköppet i Luossabacken

Varmt välkommen att njuta av några svängar i den härliga vårsolen! Så här har backen öppet under påskhelgen och under skolornas påsklov.

Läs mer

Earth Hour lördag 24 mars

Earth Hour - släck ljuset för en ljusare framtid!

Läs mer

Världsvattendagen 2018

Världsvattendagen sker varje år den 22 mars. Målet är att lyfta fram frågor som rör vatten – i alla dess former. Dagen startades på initiativ av FN:s generalförsamling 1992 och har sedan dess lyft fram olika problem och teman...

Läs mer

Avtal om ersättning tryggar framtiden för fjärrvärmen i Kiruna

LKAB och Tekniska Verken i Kiruna är överens om ersättning av fjärrvärmeanläggningarna i de påverkade områdena inom Gruvstadspark 2. Ersättningen uppgår till 148 miljoner kronor vilket motsvarar nyproduktionspris för att bygg...

Läs mer

Sportlovsöppet i Luossabacken

Gratis åkning för alla barn och ungdomar.

Läs mer

Nu börjar vi vårhyvlingen

Från den 26 februari till 31 mars, måndag till fredag klockan 06.00-22.00 genomför Tekniska Verken vårhyvling av våra vägar.

Läs mer

Tekniktävling för ungdomar

Unga i åldern 12-19 år i Kiruna kommun har nu chansen att delta i tävlingen Teknikutveckling för ett hållbart och inkluderande nytt Kiruna.

Läs mer