Lediga jobb

Lediga jobb

Jobba hos oss 

Söker du ett framtidsjobb i en framtidsstad?

Kiruna och Tekniska Verken går en spännande framtid till mötes med den annalkande stadsomvandlingen. Den positiva utvecklingen innebär utökade uppdrag och en intressant framtid för hela företaget. Det är en av anledningarna till att vi kan erbjuda spännande uppdrag i ett framtidsföretag som sätter den mänskliga resursen i fokus och känner betydelsen av frisk personal samt en givande fritid. Våra drivkrafter är en positiv utveckling inom energi, miljö och samhällsservice.

Tekniska Verken i Kiruna ABs lediga tjänster annonseras i vårt rekryteringssystem. Lämnade personuppgifter kommer att registreras och behandlas enl. § 10 personuppgiftslagen (PUL).


Här ser du våra lediga tjänster 

Gör gärna en intresseanmälan i vårt rekryteringssystem. Därigenom kan våra rekryterare hitta dig när lediga tjänster uppstår inom Tekniska Verken i Kiruna AB.

Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Idrott, motion och friluftsliv uppmuntras och sedan hösten 2005 är vi hälsodiplomerade av Korpen.

Tekniska Verken i Kiruna AB - Teknik och miljö med människan i centrum!