Anslut dig till fjärrvärme

Fjärrvärme är en mycket efterfrågad och omtyckt värmekälla bland många företag i Kiruna. Här kan du läsa mer om hur just ditt företag kan bli ny kund.

Vilka faktorer avgör var utbyggnad av fjärrvärme sker?

Utbyggnaden av fjärrvärme styrs till stor del av vilken efterfrågan vi har på fjärrvärme i olika områden. Om du är intresserad av att ansluta dig till fjärrvärme kan du lämna in en intresseanmälan. Du förbinder dig inte till något men vi tar hänsyn till dina önskemål i vår planering av den fortsatta utbyggnaden av fjärrvärmenätet.

Beroende på dina förutsättningar kan det vara en väldigt snabb och enkel process samtidigt som det i andra fall kan vara mer komplicerat för dig att få fjärrvärme installerat i din fastighet.

Om det finns fjärrvärme i gatan utanför din fastighet?

Då är det inga problem med en anslutning. Du betalar bara för installation av fjärrvärmecentralen. Anmäl ditt intresse eller kontakta kundtjänst så skickar vi en offert.

Om det finns fjärrvärme i området men några hus bort?

Då kan du också få fjärrvärme, men utöver kostnaden för fjärrvärmecentralen tillkommer kostnad för dragning av fjärrvärmerör till ditt hus. Anmäl ditt intresse eller kontakta kundtjänst så skickar vi en offert.

Om det inte finns fjärrvärme i området men många grannar är intresserade?

Då gör vi en inventering av intresset och en kalkyl över beräknad förbrukning och försäljning samt hur mycket fjärrvärmerör som vi skulle behöva investera i. Om vi får ihop tillräckligt många intresserade så att det är möjligt att nå lönsamhet så startas ett projekt och vi lämnar sedan offerter till alla fastighetsägare i området. Du betalar då för fjärrvärmecentralen samt i vissa fall även för delar av fjärrvärmerören. Anmäl ditt intresse eller kontakta kundtjänst.

Nyheter

Anbudsförsäljning kompressor med tank och lufttork

Tekniska Verken säljer begagnad kompressor med lufttank och tork för tryckluft. Märke Atlas Copco.

Läs mer
  • Anbudsförsäljning billyft 4 ton

  • Extrem halka i Kiruna

  • Information öppettider under jul- och nyårshelgerna