Priser och avtal

Fjärrvärme från oss ska vara tryggt och prisvärt. Här kan du läsa mer om anslutningsavgifter, pris, serviceavtal och allmänna villkor.

Fjärrvärme till företag och bostadsrättsföreningar

Intresserad av fjärrvärme och vill veta om fastigheten/fastigheterna kan anslutas till fjärrvärmenätet? Välkommen att kontakta vår företagsförsäljning. Anslutningsavgiften beräknas fram för varje enskild fastighet beroende på värmebehov, dimensioner samt längd till befintlig ledning.

Kontakta oss för prisuppgifter.

Allmänna villkor

Allmänna avtalsvillkor för leverans av fjärrvärme som används i näringsverksamhet. Dessa avtalsvillkor har den tredje april 2008 fastställts av Värmemarknadskommittén, ett samarbetsorgan mellan Svensk Fjärrvärme och Fastighetsägarna Sverige, HSB Riksförbund, Hyresgästföreningen Riksförbundet, Riksbyggen samt SABO. Avtalsvillkoren hittar du under Relaterade dokument.

Garanti

Två års garanti gäller från och med godkänd slutbesiktning av fjärrvärmecentralen. För övriga villkor, se gällande allmänna avtalsvillkor.

Nyheter

Här är de rätta svaren från vår quiz på Kirunafestivalen

Visst var det lite klurigt att besvara våra tretton frågor? Det tyckte vi också men det är bra att lära sig och därför vill vi så klart att alla som var med i tävlingen ska få chansen att titta på de rätta svaren och kanske l...

Läs mer
  • Lördagsöppet på ÅVC den 25 maj

  • Vårvatten

  • Anbudsförsäljning smörjutrustning