Vår kundtjänst i stadshuset

Lisa, Alva, Anki, Jan och Tord (ej i bild) arbetar i Kirunas nya stadshus Kristallen. Sedan drygt två år har Kiruna kommun och Tekniska Verken en gemensam växel och kundtjänst dit du som kund alltid kan vända dig.

Vår kundtjänst finns där för dig och det går att ringa Tekniska Verken på telefon 0980 707 23 om ni inte har möjlighet att besöka oss i stadshuset.

Annars är ni alltid hjärtligt välkomna att besöka kundtjänst i det nybyggda stadshuset, där ni bland annat kan få hjälp med att fylla i och lämna in olika blanketter, göra felanmälan, lämna förslag och synpunkter samt framöver även fylla på med fler matavfallspåsar när det är dags för alla Kirunabor att börja sortera sitt matavfall.

Många av våra blanketter kan du även ladda ned här på hemsida. I menyn kan du även hitta mer information om bland annat renhållning, vatten, avlopp, fjärrvärme, fritid, gata/park, belysning och ÅVC. Det går att göra felanmälan direkt på webben och du kan skicka in ditt förslag eller dina synpunkter via ett formulär.

Nyheter

Anbudsförsäljning kompressor med tank och lufttork

Tekniska Verken säljer begagnad kompressor med lufttank och tork för tryckluft. Märke Atlas Copco.

Läs mer
  • Anbudsförsäljning billyft 4 ton

  • Extrem halka i Kiruna

  • Information öppettider under jul- och nyårshelgerna