Vi söker ny VD

Kiruna vinternatt

Kiruna vinternatt

Ett uppdrag som är mångsidigt där en del är viktiga samhällstjänster som levereras till Kirunaborna, samt stadsomvandlingen som sker i staden. Tillsammans med duktiga medarbetare löser vi problem och lyfter blicken mot allt det nya som pågår i vår vackra stad Kiruna.

Nu finns möjligheten tillsammans med oss att fortsätta arbetet med bland annat Kiruna stadsomvandling och dom frågor som Tekniska Verken ansvarar för där, tillsammans med duktiga medarbetare löser vi problem och lyfter blicken mot allt det nya som sker i vår vackra stad Kiruna.

Som VD på Tekniska Verken i Kiruna har du det direkta ansvaret för verksamheten under bolagets styrelse, som består av politiskt valda ledamöter och är den sammanhållande länken som svarar för bolagets verksamhet. Du har också ett ansvar att redovisa inför kommunstyrelsen och kommunfullmäktige samt Kiruna kommunkoncern.

Häng med och gör Kiruna! Varmt välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad, läs mer om tjänsten och ansök via Randstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


 

 

Senast uppdaterad •
FRÅGA OSS!