Jobba med oss

Maskinförare Andreas Nedlund

Välkommen att söka ett jobb hos oss. Vi leder och utvecklar arbetet inom energi, miljö, samhällsservice och teknisk infrastruktur. Vi jobbar för ett attraktivt Kiruna. Långsiktigt, smart och hållbart med stolthet, visioner och innovationer.

Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken!

Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, att de minsta har säkra lekplatser och att vi har gott vatten i kranarna. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö.

Söker du ett framtidsjobb? Vi är alltid intresserade av att rekrytera rätt medarbetare för viktiga jobb och utvecklande utmaningar.

Utöver våra lediga tjänster så kan du alltid registrera dig i vår intressebank. Vi söker ständigt engagerade medarbetare, välkommen att lämna din intresseanmälan. Länk till annan webbplats.

Examensarbete

När du ska skriva ditt examensarbete är du välkommen att kontakta Tekniska Verken.

Våra värderingar

Vi har målmedvetet jobbat för att utveckla vår företagskultur genom att arbeta med vår värdegrund. Våra gemensamt framtagna kärnvärden ska avspegla sig i allt vi gör och hur vi förhåller oss till varandra och vår omvärld. Våra grundläggande värderingar ska inspirera och påverka det dagliga arbetet.

Ansvarsfulla - Kompetenta - Effektiva - Stolta är värdeorden för utvecklingen av företagets verksamhet, kultur och varumärke.

Vi har en god trivsel inom företaget och är en attraktiv arbetsgivare. Inom Tekniska Verken finns många olika yrken och för oss är det viktigt att man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor. Idrott, motion och friluftsliv uppmuntras.

Tekniska Verkens lediga tjänster annonseras i vårt rekryteringssystem. Lämnade personuppgifter kommer att registreras och behandlas enligt GDPR.

Senast uppdaterad •
FRÅGA OSS!